Landschapsbeheer Zeeland

 

Erfgoeddag in het Landschap

Erfgoeddag in het Landschap

30 september 2017 is het Erfgoeddag in het Landschap. Op deze dag staan veel activiteiten op het programma op verschillende locaties in heel Zeeland. Hierbij staan beleving van erfgoed, landschap en natuur centraal. Dit jaar kent de Erfgoeddag een andere opzet. In elke regio van Zeeland is wat te doen. Alle activiteiten zullen vrij toegankelijk zijn, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Programma

Vooralsnog is het programma nog niet rond. Om u toch enthousiast te maken geven we alvast enkele ideeën die bij ons leven. Zo zullen we o.a. Hoogstamfruit persen met de mobiele fruitpers, excursie patrijs, excursie langs verborgen buitenplaatsen, workshop werken met de zeis én hoogstamfruit, enz. Ongetwijfeld zullen onze collega’s van het SCEZ en Het Zeeuwse Landschap nog veel meer interessante onderwerpen aan bieden. Het uiteindelijke programma van de Erfgoeddag in het Landschap zal rond de zomer van 2017 rond zijn.
 

Organisatie

Organisatie

De Erfgoeddag in het Landschap wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) , Stichting Landschapsbeheer Zeeland en stichting Het Zeeuwse Landschap(HZL). De organisaties willen met de Erfgoeddag de samenhang tussen landschap, natuur en cultureel erfgoed in beeld brengen en laten ervaren door het publiek.
 

Komende agendapunten
  Geannuleerd - Hoogstamfruit laten persen tot sap Geannuleerd - Hoogstamfruit laten persen tot sap 20 oktober 2017 Deze dag is geannuleerd   Geannuleerd - Hoogstamfruit laten persen tot sap   praktijkles Wilgen knotten praktijkles Wilgen knotten 23 oktober 2017 Wilgen knotten is niet zo heel moeilijk. Echter zit er toch wel een techniek achter om de boom vakkundig kaal te zetten. We beginnen met een stukje theorie waarna we, onder ... praktijkles Wilgen knotten

Datum
Zaterdag 30 september 2017

Locatie
Heel Zeeland

Meer informatie over deze dag kunt u op de gezamelijke website.